Semmelrock Penter klinkertégla térburkolat

 

Terca térkő SemmelrockA Penter klinkertéglák valódi, agyagból épített klinker burkolatok. Kerti terek, felületek időtálló építőanyaga. Kültéren, beltéren egyaránt használható.

Az egyik legizgalmasabb lehetőség, hogy a teraszok, bejárók, járdák, terek és lépcsők megformálását Penter klinkertéglákkal valósítsuk meg. Olyan építőanyaggal, amely több mint 5000 éve adja
kertek, parkok, terek sajátos, egyedi hangulatát, vagy az Ön kertjének mediterrán varázsát.
 

 

Terca térkő SemmelrockPenter Klinkertégla - a tradícionális építőanyag

Égetett téglákat azóta használ az ember útburkolatok és falak kialakítására, amióta egyáltalán foglalkozik építészettel. Erről mintegy 5000 éves téglafalak és tégla útburkolatok tanúskodnak. A térburkoló klinkertéglának nálunk is több száz éves hagyománya van akárcsak Európa északi országaitól egészen a déli Olaszországig és Spanyolországig.

Penter klinkertégla - a természetből származó építőanyag

A klinkertéglák a színárnyalatukat meghatározó speciális agyagfajtákból, színezőanyagok, vegyszerek hozzáadása nélkül, igenmagas - kb. 1100 °C-os - égetési hőmérsékleten készülnek. Az igen jól előkészített (zömített) agyag az olvadáspont közelében átalakul, és létrejön a nagyon kemény, fagynak és olvasztósóknak ellenálló klinkertégla, amely egyúttal a kereskedelemben kapható összes tisztítószernek, lúgnak, UV-sugárzásnak és a legtöbb savnak is kiválóan ellenáll. Mindez a klinkertéglát hosszú élettartamú, értékálló és tartós építőanyaggá teszi.

Penter klinkertégla - az univerzálisan használható építőanyag

Klinkertégla burkolaton veszély nélkül lehet járni és közlekedni, az érdes felület rendkívül magas fokú védelmet nyújt a megcsúszás ellen. A klinkertéglák azonban elsősorban a legtöbb vegyszerrel szembeni érzéketlenségük, valamint az igen nagy nyomószilárdságuk révén alkalmasak a legnagyobb igénybevételek elviselésére is. 

Penter klinkertégla - a kombinálható építőanyag

A térburkoló klinkertéglák a fentieken túl igen jól kombinálhatók egyéb térburkoló anyagokkal, például a terméskövek különbőző fajtáival való vegyes felhasználásból izgalmas formatervezési lehetőségek adódhatnak.

A PENTER TÉRBURKOLÓ KLINKERTÉGLÁK TÍPÚSAI:

 A termék nevére kattintva további információkhoz jut Térkőáruház oldalunkon.

 

A PENETER KLINKERTÉGLÁK ÁRAIBÓL 50 m2 feletti rendelés esetén 13 % kedvezményt adunk!!!!!!!

 

 


 

 

 

 

 

Center Kert Kft.
2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 31.
Tel: 24/ 518-555
Fax: 24/ 518-556

E-mail: ugyfelszolgalat@centerkert.hu

 

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek:  8-17

Szombat:         8-12 

Januárban és februárban:

Hétfő - Péntek: 8-16

WEBÁRUHÁZAINK:
www.terkoaruhaz.hu

 

Centerkert Kft. 

© Minden jog fenntartva 2006.